ENERGIA KÖLTSÉGTÁMOGATÁSA FELDOLGOZÓIPAR SZÁMÁRA

(Utolsó frissítés: 2022. 10. 03.)

könyvelés ENERGIA KÖLTSÉGTÁMOGATÁSA FELDOLGOZÓIPAR SZÁMÁRA

 

Olvasson tovább

TURIZMUST SEGÍTŐ INTÉZKEDÉSEK

(Utolsó frissítés: 2022. 11. 23.)

könyvelés TURIZMUST SEGÍTŐ INTÉZKEDÉSEK

Akciótervet fogadott el a kormány a turisztikai ágazat támogatására, nem kell turizmusfejlesztési hozzájárulást fizetni, megszüntetik a SZÉP kártya zsebeket, 24 hónapos munkaidőkeretet lehet alkalmazni a turizmusban. Az ágazat szereplőinek nem kell megállapítaniuk, megfizetniük és bevallaniuk az árbevételük 4 %-át kitevő turizmusfejlesztési hozzájárulást idén október 1. és jövő év március 31. között. Aki már befizette a hozzájárulást az Adóhatóságtól kérheti a visszafizetését.

ITT AZ ÚJABB SOK(K)

(Utolsó frissítés: 2022. 07. 30.)

könyvelés ITT AZ ÚJABB SOK(K)

A kisvállalkozások számára újabb megszorítást jelentettek ma reggel be, az adóemelések, a cégautóadó megduplázása, a villamosenergia megduplázása és a gázár hétszeresére emelése után újra itt a következő pofon. Ma déltől (2022.07.30 12:00) a céges járművek számára megszűnt az üzemanyag kedvezményes ára.

MEGDUPLÁZÓDIK A MUNKÁBA JÁRÁS KÖLTSÉGTÉRÍTÉSE

(Utolsó frissítés: 2023. 01. 30.)

könyvelés MEGDUPLÁZÓDIK A MUNKÁBA JÁRÁS KÖLTSÉGTÉRÍTÉSE

30 forintra emelkedik a munkáltató által adómentesen a munkába járás támogatásához adható kilométerenkénti maximális költségtérítés. A minimális költségtérítés szintje is a duplájára nő: a jelenlegi 9 forintról 18 forintra kilométerenként. Bővebben: https://www.facebook.com/czeglekft

KISVÁLLALKOZÁSOK LIKVIDITÁSÁNAK ELŐSEGÍTÉSE

(Utolsó frissítés: 2022. 06. 28.)

könyvelés KISVÁLLALKOZÁSOK LIKVIDITÁSÁNAK ELŐSEGÍTÉSE

Megjelent a GINOP-8.3.5-18 „B” program, amely célja 0%-os kamatozású hitellel segíteni a mikro, kis és középvállalkozások készletbeszerzését, működési költségeik finanszírozását.