ITT AZ ADÓTRAFFIPAX

(Utolsó frissítés: 2017. 03. 07.)

könyvelés ITT AZ ADÓTRAFFIPAX

A hivatal honlapján úgynevezett adótraffipax jelzi ezentúl, hol kell számítani célirányos ellenőrzésekre, megyéről-megyére követhető lesz, hogy hol jelennek meg biztosan az ellenőrök, és hogy mire fókuszálva ellenőriznek.

Azért az adótraffipax nem zárja ki azt, hogy a megjelölt helyszíneken kívül is ellenőrizzenek a NAV munkatársai, így bárhol feltűnhetnek a jövőben is ellenőrök.  

Az ellenőrzések helyszínét adóhatóság honlapján lehet megnézni:

https://www.nav.gov.hu/nav/adotraffipax

 

Olvasson tovább

MOSTANTÓL MUNKASZÜNETI NAP A NAGYPÉNTEK

(Utolsó frissítés: 2017. 03. 08.)

könyvelés MOSTANTÓL MUNKASZÜNETI NAP A NAGYPÉNTEK

Idén már négynapos ünnep lesz a húsvét, a Parlament megszavazta, hogy a nagypéntek is munkaszüneti nap legyen, ennek apropóján érdemes áttekinteni, mikor, hogyan, milyen feltételekkel dolgozhat munkaszüneti napon.

Kikre mozdul a NAV 2017-ben?

(Utolsó frissítés: 2017. 02. 28.)

könyvelés Kikre mozdul a NAV 2017-ben?

Autókereskedők, airbnb, offshore cégek, online és hagyományos illegális kaszinók lesznek idén a NAV ellenőrzéseinek középpontjában. Gyanús lehet a fővárosba menekülő cég, a székhelyszolgáltatást igénybe vevő, de az is, ha egy kisvállalkozás nem hajlandó áttérni a egyszerűsített adózásra, hanem marad a macerás, ám adóoptimalizálásra alkalmas személyi jövedelemadózásban.

ADÓZATLAN VAGYON TISZTÁRA MOSÁSA UTÓLAGOS ADÓFIZETÉSSEL

(Utolsó frissítés: 2017. 03. 28.)

könyvelés ADÓZATLAN VAGYON TISZTÁRA MOSÁSA UTÓLAGOS ADÓFIZETÉSSEL

Hét banknál (OTP, MKB, Erste, Raiffeisen, FHB, UniCreditet, Gránit Bank) lehet igénybe venni az új adóamnesztiát azoknak, akik kedvező adózási feltételek mellett haza szeretnék hozni vagyonukat. Ennek feltétele, hogy a személyi jövedelemadó alapjául szolgáló pénzösszeget 2017. június 30-áig befizetés vagy utalás alapján jóváírják.